Wij zijn Team Horsthuis. Experts in foto en video en alles daar tussenin. Van motionfoto’s tot foto’s in 3D en 360-gradenfilms. Topkwaliteit beeld met precies de juiste sfeer en emotie geschoten met de beste apparatuur. Dat is waar we voor gaan. Dat is wat we doen.

We denken mee
Geef ons een idee en je krijgt er vijf terug. Een gekke invalshoek, een net iets gedurfder beeld, een totaal ander – maar misschien ook gaaf – concept. Als we de ruimte krijgen om mee te denken laten we onze radertjes op volle snelheid draaien. We vragen je het hemd van het lijf. Zijn benieuwd naar de sfeer, de emotie die je voor ogen hebt. Het verhaal dat de foto of video moet vertellen. Het doel dat je ermee wilt bereiken. De kanalen die je kiest. Van Social tot outdoor. Wij zorgen ervoor dat het naadloos aansluit!

We zijn veelzijdig
We richten ons niet op één type foto of video. We willen veel liever afwisselen, veelzijdig zijn. De ene keer werken we in onze eigen studio, de andere keer op locatie. Soms gebruiken we een volledige set, soms slechts één camera en één model. ’s Ochtends prachtige gerechten fotograferen en ’s middags een film schieten? Geen probleem. Alles is mogelijk.

We werken samen
Bij Team Horsthuis geloven we in de kracht van samenwerken. Met jou én met ons team van specialisten, van projectmanager tot nabewerker. Elke klus wordt niet met twee maar met wel vier, zes of acht handen aangepakt. Eerst de koppen bij elkaar en dan allemaal de handen uit de mouwen.

We doen meer
We zijn er niet alleen voor het ‘plaatje’, ook voor allerlei zaken daaromheen. We verzorgen bijvoorbeeld het volledige projectmanagement en de visagie en styling. Tot in de puntjes. Rommel vind je bij ons niet terug. We scouten locaties en modellen en hebben een geluidsstudio. Bovendien beschikken we over onze eigen beeldbank, daar worden je foto’s veilig opgeslagen. Foto nodig? Downloaden kan met één druk op de knop, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Handig!

Wij zijn Team Horsthuis. Experts in foto en video, en alles daar tussenin.